ALEF, K.; NANNIPIERI, P. (Eds.). 1995. Methods in applied soil microbiology and biochemistry. Academic Press. London.
BENDER, F.E., DOUGLASS, LW., KRAMER, A. 1989. Statistical methods for food and agriculture. Food Products Press. New York.
CADAHIA, C. (Ed.). 2005. Fertirrigación. Cultivos hortícolas y ornamentales. Mundi-Prensa. Madrid.
CADAHÍA, C.; FRUTOS, I.; EYMAR, E. 2008. La savia como índice de fertilización. Cultivos agroenergéticos, hortícolas, frutales y ornamentales. Mundi-Prensa. Madrid.
HOOD, T.M. BENTON, J. 1996. Soil and Plant analysis in sustainable agriculture and environment. Marcel-Dekker. New York.
KALRA, Y.P. (Ed.) 1998. Handbook of reference methods for plant analysis. CRC Press. Boca Rato. Florida (USA).
MILLS, H.A.; BENTON JONES, JR., J. 1996. Plant analysis Handbook II. A practical sampling, preparation, analysis and interpretation guide. Micro-Macro Publishing. Georgia (USA).
MINISTERIO DE AGRICULTURA, PESCA Y ALIMENTACIÓN. 1993. Métodos oficiales de análisis. Tomo III. (Planta, Fertilizantes, productos Fitosanitarios). Secr. Gral. Alimentación. Madrid.