Accesos directos a las distintas zonas del curso

Ir a los contenidos

Ir a menú navegación principal

Ir a menú pie de página

MANEJO POSTCOSECHA DE LOS PRODUCTOS AGRÍCOLAS

Curso 2019/2020/Subject's code21157175

MANEJO POSTCOSECHA DE LOS PRODUCTOS AGRÍCOLAS

BIBLIOGRAFÍA COMPLEMENTARIA


Bartz, JA., Brecht, JK. (editors). 2002. Postharvest physiology and pathology of vegetables. Second

edition. Marcel Dekker, New York.

Chakraverty, A., Mujumdar, AS., VijayaRaghavan, GS., Ramaswamy, HS. (editors). 2003.

Handbook of postharvest technology: cereals, fruits, vegetables, tea, and spices. Marcel Dekker, Inc, New York.

Ramaswamy, H.S. 2015. Post-harvest technologies of fruits and vegetables. DtSEech Publications Inc., Lancaster, Pennsilvania.

Valero, D.; Serrano, M. 2010. Postharvest biology and technology for preserving fruit quality. CRC Press, Boca Raton.